Skip to content

Factoring voor MKB

Port Finance bespaart MKB ondernemers tijd en geld door direct werkkapitaal beschikbaar te stellen. Hierdoor bespaar je op overheadkosten als debiteurenbeheer en ben je verzekerd tegen schade door faillissement. Vanzelfsprekend is onze factoring volledig flexibel in te zetten.

Port finance factoring

MKB Factoring

Port Finance is gespecialiseerd in het direct beschikbaar maken van werkkapitaal en het verhogen van de liquiditeit van jouw onderneming. Onze toegewijde klanttevredenheid betekent dat jouw klanten dezelfde hoge standaard van service en competentie krijgen als jouw bedrijf.

Voordelen voor MKB

✔ Werkkapitaal binnen 24 uur.

✔ Schade door faillissement uitgesloten.

✔ Bespaar op overheadkosten.

✔ > 30 dagen werkkapitaal voorsprong op concurrentie.

✔ Geen aanleveringsverplichting.

De juiste sturing

Vrijblijvend profiteren van onze kennis en ervaring in alle sectoren.

De juiste sturing

Vrijblijvend profiteren van onze kennis en ervaring in alle sectoren.

Persoonlijkheid

Een eigen contactpersoon die bekend is met de dynamiek jouw business.

Persoonlijkheid

Een eigen contactpersoon die altijd op de hoogte is van jouw business.

Veiligheid

Gratis kredietchecks, een (krediet)verzekering en advies omtrent nieuwe klanten.

Veiligheid

Gratis kredietchecks, (krediet)verzekering en advies omtrent nieuwe klanten.

Betrouwbaar

Onze klanten vertellen je graag over de meerwaarde van Port Finance voor hun onderneming.

Betrouwbaar

Onze klanten delen graag hun ervaringen met jou. We brengen je graag met hen in contact.

Port finance factoring

Hoe factoring werkt voor het MKB

Wij houden factoring graag simpel. Port Finance betaalt jouw facturen binnen een dag. Jouw klant betaalt deze vervolgens aan ons. Je hoeft nooit achter een betaling aan te bellen en bent verzekerd tegen faillissement van je klant.

Stap 1

Stuur je factuur

Stuur ons je factuur. Wij zorgen dat je deze binnen 24 uur betaald krijgt. Voor een snelle betaling is het belangrijk dat je factuur voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Stap 2

Ontvang je offerte

Je ontvangt onze offerte met daarin de kosten en de condities van onze dienstverlening. Als alles duidelijk is en je akkoord hebt gegeven op de offerte, gaan we de betaling voorbereiden. Ondertussen zorg jij dat je opdrachtgever op de hoogte is van je plannen voor factoring.

Stap 3

Krijg je factuur betaald

Port Finance betaalt je factuur binnen 24 uur aan jou. Jouw opdrachtgever betaalt ons. Simpel, snel en veilig ondernemen.

factoring freelancer

Eenvoudig & vertrouwd

Lever je facturen via ons portal 24/7 bij ons aan. Dan betalen wij je factuur binnen een dag. Ons portal geeft je altijd direct inzicht in de status van je facturen.

Heb je een nieuwe klant? Deze lever je online binnen een minuut bij ons aan. Ook je vragen kun je via het portal inschieten. Wij zorgen voor een antwoord binnen 24 uur. En natuurlijk staan we telefonisch altijd voor je klaar. Factoring bij Port Finance is eenvoudig en vertrouwd!

Al je zaken regelen via ons online platform

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bij Port Finance regel je al je zaken via een online platform. Zo kun je 24/7 facturen en nieuwe klanten aanleveren, direct inzicht krijgen in betalingen en ons een bericht sturen.

24/7 nieuwe facturen aanleveren

Werk je onregelmatig? Factureer je in het weekend? Je kunt je facturen 24/7 aanleveren via ons portal. Wij betalen ze binnen 24 uur aan jou.

Nieuwe klanten

Heb je een nieuwe klant? Je hoeft deze alleen via het platform aan te leveren. Wij zorgen ervoor dat deze gescreend en verzekerd wordt. Jij kunt dezelfde dag facturen aanleveren.

Direct inzicht

Wil je inzicht in je facturen? Ben je nieuwsgierig of je klant aan ons heeft betaald? Via ons portal heb je altijd inzicht in alle relevante gegevens.

Stuur ons een bericht!

Heb je een vraag of opmerking? Ook buiten onze openingstijden kun je bij ons terecht. Laat een bericht achter in het portal en wij helpen je op weg.

twn
Onbetwist een professionele zakelijke partner in het web van ondernemerschap. Port Finance is uitermate geschikt om de administratieve rompslomp van het hedendaagse financiële ‘’gedoe’’ rondom de facturatie uit handen te nemen. Snel inzichtelijk in wat wel en niet kan door communicatief scherp aanwezig te zijn en op maat gemaakte afspraken te waarborgen. Erg fijn om mee samen te mogen werken en een aanrader voor diegene die minder stress rondom het collecteren van zijn of haar financiën wilt ervaren.
Franky Dijkgraaf -TWN
de jopg koerierdienst
Sinds we zaken doen met Port Finance BV is ons financieel plaatje veel beter en overzichtelijker geworden. Hele vriendelijke mensen die altijd klaarstaan en antwoorden hebben op de vragen die ik heb. Wij hebben een heel goed gevoel bij de werkwijze van Port Finance BV.
Andy de Jong - De Jong Koeriersdiensten
total hair service
Total Hair Service is een groothandel voor kapsalons en werkt al 29 jaar in een B2B formule. Gedurende het ondernemerschap hebben we keuzes gemaakt om onze minder sterke punten uit te besteden aan professionals, zodat we nog beter in staat worden gesteld, de dingen waar we goed in zijn alle aandacht te geven. In onze keuze om ons debiteurenbestand van ca. 2850 kopende klanten uit te besteden, kwamen we na een grondige zoektocht uit bij Port Finance. In de vele jaren van samenwerking is Port Finance niet meer weg te denken in ons bestaan. Specifieke kenmerken: Betrouwbaar. Debiteurenbeheer met gevoel voor onze klanten. Snelle betaling, waardoor liquiditeitsruimte. Kosten en opbrengsten in een prachtige balans. Voor elke situatie een passende oplossing. Snelle korte communicatie lijnen. Kortom een aanrader en wij blijven doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn.
Jaap Zwiers - Total hair service

Specialist MKB factoring

We spannen ons dagelijks in voor talloze collega-ondernemers van jou in alle denkbare sectoren. We staan je graag vrijblijvend bij met raad en daad. Wil je de kredietwaardigheid van je nieuwe klant checken? Ga je aan de overheid factureren en moet je e-facturatie implementeren? Heb je een dispuut over geleverde diensten of een vraag over fiscale zaken? Wij laten je graag ervaren waarom wij de specialist zijn in factoring voor het MKB.

inzicht in finacien

Start met een gratis kennismakings gesprek