Skip to content

Maak kennis met Port Finance

Port Finance heeft opgeteld bijna een eeuw ervaring met factoring in de meest uiteenlopende branches. Of je ZZP-er bent of een grote onderneming hebt: Onze passie is razendsnel jouw facturen betalen!

Factoring = PORT FINANCE

De juiste koers

Groeit je bedrijf hard? Moet je snel voorraad opschalen? Wil je geen risico op faillissementen van je klanten? Of simpelweg wat meer gemak en niet meer achter je facturen aan bellen?

Bij iedere onderneming past een andere oplossing. Soms sneller en meer werkkapitaal en soms administratieve ontzorging. Gebruik vrijblijvend de kennis en ervaring van Port Finance om de juiste koers voor jouw onderneming te varen.

locatie portfinance
portfinance team
portfinance kantoor

Groot en klein

Port Finance heeft waardevolle en deskundige ervaring opgebouwd en beschikt over een uitgebreid netwerk. Wij bieden uw onderneming een ongeëvenaarde afhandeling van financieel verkeer.

Hierdoor kunnen we zowel bedrijven met een bescheiden facturenstroom als ondernemingen met grote aantallen facturen op maat bedienen met beheer of factoring. Vaak eenvoudig geïmplementeerd in reeds bestaande infrastructuur.

Groot of klein: Port Finance garandeert dezelfde benadering en klantbetrokkenheid voor iedereen.

1

Binnen 24 uur

Wij betalen je factuur binnen 24 uur.

2

Altijd betaald

Wij zorgen voor betaling van jouw klant.

3

Verzekerd

Je bent verzekerd tegen faillissement van jouw klant.

4

Kredietchecks

Jij weet met wie je zaken doet dankzij onze vrijblijvende kredietchecks.

5

Persoonlijk

Altijd een vaste contactpersoon, die jouw business kent.

6

Advies

We denken graag met je mee en garanderen binnen 24 uur antwoord op je vragen.

twn
Onbetwist een professionele zakelijke partner in het web van ondernemerschap. Port Finance is uitermate geschikt om de administratieve rompslomp van het hedendaagse financiële ‘’gedoe’’ rondom de facturatie uit handen te nemen. Snel inzichtelijk in wat wel en niet kan door communicatief scherp aanwezig te zijn en op maat gemaakte afspraken te waarborgen. Erg fijn om mee samen te mogen werken en een aanrader voor diegene die minder stress rondom het collecteren van zijn of haar financiën wilt ervaren.
Franky Dijkgraaf -TWN
de jopg koerierdienst
Sinds we zaken doen met Port Finance BV is ons financieel plaatje veel beter en overzichtelijker geworden. Hele vriendelijke mensen die altijd klaarstaan en antwoorden hebben op de vragen die ik heb. Wij hebben een heel goed gevoel bij de werkwijze van Port Finance BV.
Andy de Jong - De Jong Koeriersdiensten
total hair service
Total Hair Service is een groothandel voor kapsalons en werkt al 29 jaar in een B2B formule. Gedurende het ondernemerschap hebben we keuzes gemaakt om onze minder sterke punten uit te besteden aan professionals, zodat we nog beter in staat worden gesteld, de dingen waar we goed in zijn alle aandacht te geven. In onze keuze om ons debiteurenbestand van ca. 2850 kopende klanten uit te besteden, kwamen we na een grondige zoektocht uit bij Port Finance. In de vele jaren van samenwerking is Port Finance niet meer weg te denken in ons bestaan. Specifieke kenmerken: Betrouwbaar. Debiteurenbeheer met gevoel voor onze klanten. Snelle betaling, waardoor liquiditeitsruimte. Kosten en opbrengsten in een prachtige balans. Voor elke situatie een passende oplossing. Snelle korte communicatie lijnen. Kortom een aanrader en wij blijven doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn.
Jaap Zwiers - Total hair service

Factoring voor ZZP & MKB

Of je ZZP’ er bent of een doorgewinterde MKB-er: Wij bieden je compromisloos onze kennis en ervaring voor een forse groei van je werkkapitaal. Groei je met ons en onze klanten mee?

factoring mkb en zzp

Start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek