Skip to content

Port Finance: Uw partner in incasso

Betaaltermijn verstreken? Laat het intensieve en stressvolle werk van incasso over aan ons. Als incassobureau combineren we expertise met integriteit, waardoor uw cashflow verbetert terwijl uw klantrelaties intact blijven en wij op een sociaal-maatschappelijke wijze ons werk uitvoeren. Wij nemen die last van uw schouders, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

De impact van onbetaalde facturen

Onbetaalde facturen zijn meer dan alleen een financiële last; ze kunnen uw bedrijfsgroei stagneren, onnodige stress veroorzaken en zijn kostenverhogend binnen een bedrijf. Ze maken het moeilijker om te (her)investeren en te plannen voor de toekomst, wat kan leiden tot serieuze uitdagingen binnen organisaties.

Klantendienst van Port Finance biedt ondersteuning voor incasso-vragen en -oplossingen

Onze oplossing: Efficiënt en maatschappelijk verantwoord incasseren

Onze incassodiensten zijn ontworpen om efficiënt en maatschappelijk verantwoord om te gaan met uw debiteuren. Wij geloven in persoonlijk contact met de debiteur en doen er alles aan om zo snel mogelijk contact te leggen. Immers, dan pas kun je komen tot afspraken die ervoor zorgen dat een onbetaalde factuur alsnog een betaalde factuur wordt. Ons proces is transparant en onze aanpak respecteert zowel uw behoeften als die van uw klanten. We zijn doelgericht met focus op resultaat. Als incassobureau streven we naar een optimale oplossing voor al uw incasso behoeften.

Sectorexpertise

Wij bieden gespecialiseerde ondersteuning binnen diverse sectoren, van MKB bedrijven en ZZP’ers tot onderwijsinstellingen en gezondheidszorg. Onze professionals zijn deskundig in uw markt en werken proactief om via ons unieke structurele aanpak te zorgen voor een eindresultaat die staat als een huis voor onze klanten. Ons incassobureau is erop gericht om maatwerk te leveren voor elke sector, waardoor we altijd de beste resultaten bereiken.

Professionele Port Finance medewerker verwerkt incasso-opdrachten voor snelle betalingsoplossingen

ERVAAR HET ZELF

Verbeterde kasstromen​

Snellere omzetting van onbetaalde facturen in liquide middelen.

Maatschappelijk verantwoord incasseren

Een aanpak die de relatie met uw klanten respecteert en behoudt.

Toegewijd klantteam​

Een team van professionals dat gespecialiseerd is in uw sector en werkt aan de beste oplossingen voor uw specifieke situatie.

Neem contact op en vertrouw op Port Finance, uw betrouwbare incassobureau

We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw business.