Skip to content

Hoe werkt het?

Port Finance betaalt jou je factuur binnen een dag. Je klant betaalt deze aan ons. Zo heb jij altijd werkkapitaal, hoef je nooit achter een betaling aan en ben je volledig verzekerd tegen schade door faillissement.

Snel, Simpel en vertrouwd

In 3 stappen je factuur betaald

Snel, simpel en vertrouwd: Stuur ons je factuur. Je ontvangt van ons bij de eerste factuur een offerte. Ben je akkoord? Dan krijg je je factuur binnen 24 uur betaald.

Stap 1

Stuur ons je factuur

Stuur ons je factuur en wij zorgen dat je deze binnen 24 uur betaald krijgt. Voor een snelle betaling is het belangrijk dat je factuur voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Stap 2

Ontvang je offerte

Je ontvangt onze offerte met daarin de kosten en de condities van onze dienstverlening. Als alles duidelijk is en jij akkoord bent, gaan we de betaling voorbereiden. Ondertussen zorg jij dat je opdrachtgever op de hoogte is van je plannen voor factoring.

twn
Onbetwist een professionele zakelijke partner in het web van ondernemerschap. Port Finance is uitermate geschikt om de administratieve rompslomp van het hedendaagse financiële ‘’gedoe’’ rondom de facturatie uit handen te nemen. Snel inzichtelijk in wat wel en niet kan door communicatief scherp aanwezig te zijn en op maat gemaakte afspraken te waarborgen. Erg fijn om mee samen te mogen werken en een aanrader voor diegene die minder stress rondom het collecteren van zijn of haar financiën wilt ervaren.
Franky Dijkgraaf -TWN
de jopg koerierdienst
Sinds we zaken doen met Port Finance BV is ons financieel plaatje veel beter en overzichtelijker geworden. Hele vriendelijke mensen die altijd klaarstaan en antwoorden hebben op de vragen die ik heb. Wij hebben een heel goed gevoel bij de werkwijze van Port Finance BV.
Andy de Jong - De Jong Koeriersdiensten
total hair service
Total Hair Service is een groothandel voor kapsalons en werkt al 29 jaar in een B2B formule. Gedurende het ondernemerschap hebben we keuzes gemaakt om onze minder sterke punten uit te besteden aan professionals, zodat we nog beter in staat worden gesteld, de dingen waar we goed in zijn alle aandacht te geven. In onze keuze om ons debiteurenbestand van ca. 2850 kopende klanten uit te besteden, kwamen we na een grondige zoektocht uit bij Port Finance. In de vele jaren van samenwerking is Port Finance niet meer weg te denken in ons bestaan. Specifieke kenmerken: Betrouwbaar. Debiteurenbeheer met gevoel voor onze klanten. Snelle betaling, waardoor liquiditeitsruimte. Kosten en opbrengsten in een prachtige balans. Voor elke situatie een passende oplossing. Snelle korte communicatie lijnen. Kortom een aanrader en wij blijven doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn.
Jaap Zwiers - Total hair service

Stap 3

Krijg je factuur betaald

Port Finance betaalt je factuur binnen 24 uur aan jou. Jouw opdrachtgever betaalt ons. Simpel, snel en vertrouwd.

Bij Port Finance regel je al je zaken via een online platform

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bij ons regel je al je zaken via een online platform. Zo kun je 24/7 facturen en nieuwe klanten aanleveren, direct inzicht krijgen in betalingen en ons een bericht sturen.

24/7 nieuwe facturen aanleveren

Werk je onregelmatig? Factureer je in het weekend? Je kunt je facturen 24/7 aanleveren via ons portal.

Nieuwe klanten

Een nieuwe opdrachtgever lever je eenvoudig via het platform aan. Wij zorgen ervoor dat deze gescreend en verzekerd wordt. Jij kunt dezelfde dag facturen aanleveren.

Direct inzicht

Wil je inzicht in je facturen? Ben je nieuwsgierig of je klant aan ons heeft betaald? Via ons portal heb je altijd inzicht in alle relevante gegevens.

Stuur ons een bericht!

Heb je een vraag of opmerking? Ook buiten onze openingstijden kun je bij ons terecht. Laat een bericht achter in het portal en wij helpen je op weg.

Laten we kennismaken

Ons team heeft samen bijna een eeuw ervaring met factoring. We begrijpen dat je graag eerst van de hoed en de rand wilt weten. Laten we kennis maken. Dan zorgen wij voor het beste advies.

voordelen portfinance

Wij komen graag in contact